Om oss

Ni är varmt välkomna in till oss både här i vår e-handel och i augusti när vi öppnar upp vår butik i centrala Mjölby - vi längtar efter att träffa er! 

Det kommer finnas en härlig mix av inredning, kläder, accessoarer, godsaker från lokala gårdar/företag bl a. 

Vår vision är att det ska finnas något för alla tillfällen hos - fina, prisvärda inredningsdetaljer såsom kuddar, ljuslyktor, lampor etc, presenter, en fin sommarklänning, accessoarer till festens kläder, något gott till kvällens ostbricka, produkter till ditt kök - porslin, glas eller redskap för att nämna några. Då vi är nystartade kommer sortimentet hela tiden att fyllas på med nya spännande produkter så kom gärna tillbaka lite då och då. Just nu är det mycket fina produkter som passar till sommarens lata dagar eller fester!

Tillsammans med andra butiker i Mjölby hoppas vi nu att vi kompletterar det som redan finns idag - vilket redan är ett fantastiskt utbud och Mjölby jobbar mycket och pro-aktivt för ett levande centrum och handel och vi har känt oss så välkomna redan av de vi haft kontakt med. 

Vi letar efter leverantörer av närproducerade "skafferivaror" (då vi ej har kylmöjligheter) och hoppas att ni kan tipsa oss!

Det som ska känneteckna oss framförallt (förutom fina varor) är vår service och flexibilitet och vi kommer göra allt för att ni ska känna er välkomna - oavsett om ni handlar här eller i butiken. Vi vill hålla snabba leveranser som ett signum och vi kommer välja transporter som är bäst ur ett hållbart perspektiv.

Vi kontrollerar också i den mån vi kan att de vi handlar av tar fram sina produkter på bästa sätt och det innefattar att människor jobbar med bra villkor, barnarbete ej förekommer, man väljer rätt material, transport mm.

Varmt välkomna in!

Mvh 

BoH Living AB (B står för Brissman som är mitt efternamn och H för Hellberg som min son heter i efternamn :) ) men uttalas BO