Refusionspolitik

Återbetalning

Återbetalning till kund vid en retur eller reklamerad vara sker så fort vi återfått varan och kontrollerat denna, dock senast 30 dagar efter mottagandet. Återbetalningen sker normalt sett via det betalmedel som använts vid beställnig om vi inte kommit överens om annat med kunden. OBS! I dessa tider får ni räkna med längre tid för återbetalning - upp till 30 dagar. Vi gör såklart vårt bästa för att kunna återbetala så fort som möjligt.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen så har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från och med den dagen som du tar emot varan. Du har självklart rätt att undersöka varan. Men ska du kunna lämna tillbaka varan måste den vara i oförändrat skick. Du får inte använda en vara eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Varan skickas tillbaka i det skick den var i då du mottog denna och i sin originalförpackning (om sådan fanns vid leveranstillfället). 

Från det att kunden meddelat oss via mejl att denne önskar göra en retur så ska returen skickas från kund inom tre arbetsdagar eller enligt annan ök.
Vi skickar en digital retursedel som du sedan klistrar/tejpar på din retur som ska vara paketerad korrekt.
Tänk på att du ansvarar för varan ända tills den är tillbaka hos oss. 

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt och returnera en vara så ska du kontakta oss på info@bohliving.se först. Varan får inte vara använd och måste gå att sälja igen som ny till nästa kund.

Om vi inte kan sälja varan som ny så drar vi av på priset för slitaget.

När vi mottagit varan så kontrollerar vi denna så att den inte är skadad eller försämrad. Vi återbetalar dig sen så fort som möjligt. OBS! I dessa tider får ni räkna med längre tid för återbetalning - upp till 30 dagar. Vi gör såklart vårt bästa för att kunna återbetala så fort som möjligt.

Ej uthämtat paket gäller ej som nyttjande av ångerrätten!


Returadress

BoH Living AB

Kungsvägen 61c

Mjölby

Obs, mycket viktigt att det är denna adress ovan som används vid returer .

Retur och reklamation

Viktigt att ni skriftligen kontaktar oss och får ett godkännande innan ni sänder tillbaka returer eller reklamationer! 

Skadat paket eller emballage anmäls direkt hos ditt ombud när du hämtar ut det.

Felaktig eller skadad vara och dolda transportskador ber vi dig anmäla inom 7 dagar, bifoga bild och ditt sändningsnummer från DHL i ett e-mail till info@bohliving.se.

Vi står för returfrakten vid fel eller reklamation, mer information om hur du går tillväga får du när du kontaktat oss. Tänk på att alltid spara kvitto.

Vårt mål är att alltid lösa det så att alla känner sig nöjda men skulle en eventuell tvist uppstå vid reklamation så följer vi såklart Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 

Fraktkostnad vid retur av ångrat köp står du som kund för.

Observera att om ni önskar få en färdigadresserad retursedel från oss så skickas denna via mejl och det är därför viktigt att ni har tillgång till skrivare så att ni i er tur kan skriva ut denna! 
Ni debiteras sedan den faktiska returkostnaden för paketet som ni skickar tillbaka, den summan varierar beroende på paketets storlek samt vikt. Mejla oss om ni önskar denna typ av retursedel.

Fri retur i butik. 

Returadress

BoH Living AB

Kungsvägen 61 c

Mjölby